Opskrifter

Anita´s opskrifter

Indisk beef korma med blomkål – Spis Bedre
Fremgangsmåde:

Krydrede ris: Svits korianderfrø, kardemommefrø, spidskommen og limeblade i en tør gryde et kort øjeblik. Tilsæt ris, bland godt og hæld bouillon ved. Lad det simre under låg i 12 min. Lad trække i 10 min.

Rist mandelflagerne i en 170 grader varm ovn i 5 min.

Brun kødet lidt af gangen ved kraftig varme og læg til side. Hak løget fint. Stød garam masala, ingefær, spidskommen og kardemommefrø i en morter. Svits løg og krydderier i lidt olie eller smør ved middelvarme. Tilsæt det brunede kød og gurkemeje og svits kraftigt i 1 min. Krydr med salt og peber, tilsæt kokosmælk og bouillon, og lad simre i 10 min.

Del blomkålen i buketter og skær de større i skiver. Lad blomkålen koge med i gryden i 5 min. Tilsæt skylle spinat og bring gryden i kog. Smag rette til.


Antal personer: 4